onsdag 19 mars 2014

Vardagsrum

God kväll!

Hur mår ni? Här snöar det för fullt och skottning av gårdsplanen var verkligen behövligt. 
Det behövde man aldrig tänka på i lägenheten men nu är det bara att klä på sig och gå ut i stormen.

Mitt i veckan och det har inneburit gym, rapporter och lönesamtal...Nåväl, man får väl vara glad att man  har en vardag även om den är lite småtråkig ibland.

Fick i alla fall till ett samtal angående rullgräs idag och det ser ut som att leverans kan ske tidigast i slutet av april. Ska ringa runt till några fler företag för att kolla pris o dyl. Ska bli så skönt att få gräs på vår bruna (just nu väldigt vit) tomt!

Här har vi vårt tomma hörn. Vad ska det bli av det?! Vi tänker oss nog någon mysig fåtölj med en härlig fotpall. Skåpet ska målas i någon färg men vi är inte helt säkra än så det får vara till vi vet helt säkert. 

Taklampan i vardagsrummen har kommit upp (blunda för den tjusiga, provisoriska lampan borta i taket =) ) Vi har även fått rätt delar till soffan så nu passar den rummet mycket bättre!



Ha det gott!


4 kommentarer:

  1. Jag gillar taklampan, det är lite Ernst Kirsteiger över den :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Ja visst är det! Lite avskalat och industriellt sådär ;)

      Radera
  2. Vart blir er blivande gräsmatta ifrån ? och vilka lejde ni för matgjorden ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Har än så länge bara ringt ett ställe och det var Gräscenter men ska kolla upp i alla fall två ställen till att jämföra med. Matjorden har vi inte kollat var vi ska köpa ifrån än. Återkommer med info i ett inlägg sen när jag hunnit sätta mig in i det lite mer.

      Radera