tisdag 1 april 2014

Sommartid..


Hej!
 
Hur är läget denna tisdag? Måste säga att man blir väldigt trött av att ställa om klockan. Kroppen var inte alls redo att kliva upp igår morse och det håller i sig även idag. Men "upp och hoppa" är det som gäller för att hinna i tid till förskola och jobb. Blev lite förvånad när det snöade imorse, så inställd på vår nu!
 
Efter helgens shoppingrunda så har vi fått upp ett skrivbord i hallen på övervåningen. Nu ska lite fler detaljer dit som förvaring, belysning o dyl. Funderar på någon av dessa från Watt & Veke. Så fina! Har även hittat lite snygga boxar och så funderar jag på några tavlor på väggen ovanför bordet. Vill att det ska kännas ombonat och snyggt men ändå ha alla funktioner man behöver.
Det kommer lite bilder på skrivbordshörnet när vi fått dit lite fler saker =)
 



Vore det inte för vädret så skulle vi kunna sätta igång med den utvändiga målningen i helgen! Färgen leveras på torsdag! Snart är det alltså dags att ta tag i de två stora projekten som är kvar...målning och trädgården... Blir skönt när det är klart i alla fall!
 
Ha en skön tisdag!
 
Kram
Jenny

2 kommentarer:

  1. Blev det bra med skrivbordet där uppe? Jag antar att ni har satt det uppe ovanför trappen. Bilder bilder bilder :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det blev riktigt bra! Vi har satt det till vänster om dörren till badrummet, rakt framför trappen när man kommer upp. Bilder kommer =)

      Radera