måndag 4 november 2013

Fönsterbänkar!

Vi har fönsterbänkar! Nu sitter sidorna på fönstren och fönsterbänkarna i marmor monterade. Det börjar kännas som ett hus! Det fina solljuset störs lite av det härliga byggdammet men men man ser i alla fall hur fint det kommer bli.


Här börjar vi veckan med en härlig känsla av att positiva saker händer! Målaren satte igång förra veckan så nu är allt spacklat förutom taket på nedervåningen där snickarna fick lite backjobb med skruvarna som sticker ut lite. Taket i både WC och badrum är målat! Hur härligt är inte det!?



Min älskade, och mycket hårt arbetande, man har isolerat garaget och satt väggskivor (blir samma isolering i garaget som vi har i huset).

Garageporten är också uppe nu!

Denna vecka kommer de och sprutisolerar det sista i huset, men nästa vecka hörrni! Då händer det grejer! Golvet läggs och plattsättaren drar igår... To be continued...

Jag pluggar vidare (vid sidan av heltidsjobbet, puh!) och hoppas kunna avsluta det projektet denna vecka. Sen blir det fullt focus på inredning och kan kanske innebära lite mer frekvent uppdatering här ;) 

På återseende hoppas jag!

Ta hand om varann!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar